Päijänne Antikvariaatti - vanhojen kirjojen ystäville
POSTIMYYNTI  *  ETUSIVU  *  YRITYS  *  AJANKOHTAISTA  *  OSTAMME KIRJOJA 

 

Postimyynti

Toimitamme kirjoja postitse Suomeen ja ulkomaille. Kirjastoille toimitamme laskun mukaan.

Voitte tiedustella liikkeessä olevia kirjoja puhelimitse (puh. (014) 621 081) tai sähköpostitse (paijanne(a)antikvariaatti.fi).

Liikkeessä esillä olevien kirjojen lisäksi voitte tilata kirjoja myös myyntiluetteloistamme. Voitte yhdistellä teoksia eri luetteloista, liikkeen valikoimasta ja Antikvaarin listoiltamme samaan tilaukseen.
2015 Antikvaari
* Päijänne Antikvariaatti on myös verkkoantikvariaatti Antikvaarissa
* Luettelo Antikvaarissa myynnissä olevista kirjoistamme.

Kauppias suosittelee
Kauppiaan valikoimia erittäin hyväkuntoisia kirjoja keräilijöille tai vaikkapa lahjaksi ystäville

Edullinen käyttökirjallisuus

valikoima kertoma- ja jännityskirjallisuutta

Sota- ja tietokirjallisuus
valikoima sotaromaaneja, sotaa käsitteleviä tietokirjoja sekä muuta tietokirjallisuutta

Toimituskulut

Postikulut lisätään tilauksen hintaan.

    Toimituskuluesimerkkejä:

  • Kirjeet alle 500 g 3,00 €, yli 500 g 5,00 €..
  • Postipaketti (noudetaan postista): alle 11 cm paksu paketti 5,00 €, yli 11 cm paksu 7,00 €.

Verkkomyynnistä

Tuotteiden hinnat sisältävät marginaaliveron (käytetyt tuotteet) tai arvonlisäveron (uudet tuotteet). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilauksen voi peruuttaa 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli tilausta vastaanotettaessa. Palautamme maksun, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen ja palautustiedot (mm. tilinumero).

Rekisteriseloste

Asiakasrekisterimme ylläpitäjä on Päijänne Antikvariaatti Oy, Kauppakatu 16, 40100 Jyväskylä, Y-tunnus 0846221-8. Yhteyshenkilö rekisteriasioissa on toimitusjohtaja Juha Lainejoki, 040 718 7471, kauppias(a)antikvariaatti.fi.

Rekisterin pitämisen peruste on se, että henkilö on tilannut Päijänne Antikvariaatti Oy:stä tuotteita. Asiakasrekisterissämme on asiakkaan meille toimittamat yhteystiedot (nimi, osoite sekä puhelinnumero tai sen puuttuessa sähköpostiosoite) sekä asiakassuhdetta koskevat tiedot (laskutus-, maksu- ja tilaustiedot). Rekisterimme tarkoitus on asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Käsittelemme asiakastietoja luottamuksellisesti, emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Asiakasrekisteriä säilytetään koneella, joka ei ole kytkettynä internetiin. Henkilötiedot hävitetään asianomaisen pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

© Päijänne Antikvariaatti Oy 2003–2019