Päijänne Antikvariaatti - vanhojen kirjojen ystäville
POSTIMYYNTI  *  ETUSIVU  *  YRITYS  *  AJANKOHTAISTA  *  OSTAMME KIRJOJA

 

Päijänne Antikvariaatti Oy

Päijänne Antikvariaatti Oy on vuonna 1990 perustettu antikvaarinen kirjakauppa Jyväskylässä.
Myymme pääasiassa käytettyjä ja uusia kirjoja sekä jonkin verran myös LP-levyjä, sarjakuvia, vanhoja opetustauluja ja postikortteja.

Antikvariaatissamme on esillä ja hyvässä järjestyksessä ryhmiteltynä yli 70 000 kirjaa. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja opastamme mielellämme kirjavalinnoissa. Liikkeessä teitä palvelevat kauppias Juha Lainejoen lisäksi myymälänhoitaja Johanna sekä harjoittelija Jussi. Kaupungin toisella puolella sijaitsevasta myyntivarastosta vastaa Pekka.

Liike ja sijainti

Liikettä

Päijänne Antikvariaatilla on noin 80 m2 myyntitilaa Jyväskylän yläkaupungissa osoitteessa Kauppakatu 16. Kiinteistöllä on pitkä kirjakauppahistoria, sillä viereisessä toimitilassa toimi aikanaan kymmeniä vuosia Gummeruksen kirjakauppa.

Jyväskylän Matkakeskukselta meille on kävelymatkaa noin 850 metriä, samoin paikallisliikennekeskus sekä Jyväskylän kävelykadun keskus, "kompassi", ovat lähellä – molemmat vain 400 metrin kävelymatkan päässä. Jyväskylän yliopistolle meiltä on matkaa noin 450 metriä.

Liikkeen välittömässä läheisyydessä on runsaasti kadunvarsipysäköintitilaa. Huomioittehan sen, että Kauppakatu on liikkeemme kohdalta pihakatu, eli nopeusrajoitus autoilla on 20 km/h ja jalankulkijoilla on kadulla esteetön liikkumisoikeus.

 
Maksuvälineenä meillä käy käteisen lisäksi pankkikortti sekä yleisimmät luottokortit.
Maksuvälineet
 

Kirjojen luokittelu

Meiltä löytyy runsaasti eri kategorioiden kirjallisuutta sekä kauno- että tietokirjallisuuden puolelta. Liikkeessä erikseen luokiteltuina on mm. sota, erä, historia, filosofia, meri, ilmailu, kansatiede, sukututkimus, Karjala, paikallishistoria, käsityö, matkakertomukset, kotimainen ja ulkomainen kaunokirjallisuus, jännitys, scifi ja fantasia, runous, vieraskielinen kaunokirjallisuus, lasten- ja nuortenkirjallisuus, ruoanlaitto, vanhat lehdet, matkaoppaat, kasvatus, luonnontiede, maa- ja metsätalous, urheilu, terveys, uskonnollinen kirjallisuus (kristinusko ja muut uskonnot), kalenterit, kielitiede, kirjallisuus, taide, arkkitehtuuri, musiikki, elokuva, sarjakuvat, näytelmät, keräily, askartelu, sisustaminen, tekniikka, kirjasarjat, ihmissuhteet, huumori, aforismit, rajatieto, astrologia, psykologia, laki, elämänhallinta, yhteiskunta ja politiikka, elämäkerrat, sosiologia sekä antiikki ja antiikin kirjailijat. 


Kauppias

Päijänne Antikvariaatin omistaa Juha Lainejoki.
Lainejoki osti liikkeen sen perustaneelta Jouko Ylöseltä vuonna 2011.


Yhteystiedot


Kauppakatu 16
40100 Jyväskylä
Puh/fax (014) 621 081
Avoinna: ark 10–17, la 10–14
 
Sähköposti: paijanne@antikvariaatti.fi
 
Y-tunnus 0846221-8

 

© Päijänne Antikvariaatti Oy 2003–2018